Diensten

Je wilt je publiek bedienen en fans maken van je merk door middel van content. Content over je product, je diensten of een lidmaatschap.

Wij helpen je met het maken van de juiste strategie, de productie van content en contentformats, een contentkalender, data-analyse, co-creatie en verbeterslagen.

Ons stappenplan voor succesvolle contentmarketing:

1. Strategie
Wij helpen je met een strategie op maat voor je campagne of corporate communicatie. Deze strategie sluit aan bij je DNA: je missie, visie en doelen. Waar ligt de behoefte van je publiek en hoe sluit je daarbij aan met de juiste content, op de juiste tijd en via welke kanalen. Dat kan je laten onderzoeken, als je dat zelf niet goed weet. Aan de hand van deze contentstrategie en contentkalender bepaal je welke content je kan gaan produceren.

Overons diensten

2. Creatie
Wij helpen met de productie van mediacontent voor specifieke kanalen.

Wij zijn gespecialiseerd in:
- Videoproducties
- Podcasts
- Serious Games
- Audiobelevingen (binauraal/3d)
- Mixed Reality (AR, VR)
- Museale presentaties

Kies uit een netwerk van mediaprofessionals en/of trainees bij onze iGlow Academy voor de productie van andere contenttypes zoals livestreams, meercameraregistraties, persberichten, teksten, infographics, e-books, whitepapers, datavisualisaties, mailings, apps, webinars en evenementen.

Optioneel: Co-creatie
Wij faciliteren trajecten om je publiek zelf mee te laten ontwikkelen aan content. Jouw publiek zijn vaak ook de beste ambassadeurs. Met speciale sessies brengen we de behoefte van jouw klanten in kaart en laten we hen zo mogelijk mee-ontwikkelen.

Bron: Klantenservice Federatie
Bron: Klantenservice Federatie

3. Analyse en optimalisatie
Hoe reageert het publiek op je content en wat is het bereik? Zowel kwalitatief als kwantitatief. Wij helpen bij het meten en analyseren van het effect van de content. Door A/B-testen te doen en met een tagmanager. Maar ook door reacties te peilen en verbeterde versies van content te maken.

Is het publiek ook zo enthousiast over je content als je denkt? De praktijk is weerbarstig. Door datagedreven te werken krijg je inzichten in het effect van je content.

Optioneel: Educatie
Wij leren jou en je medewerkers om zelf content te maken en dit strategisch in te zetten. In onze iGlow Academy leiden wij jonge mediamakers op en geven we ook incompany trainingen.

Misschien ook interessant

Hoe engagement en reclame elkaar ├ęcht versterken
Denk als een contenthacker
Merk-waardige verhalen om van te leren

Vraag een gratis
adviesgesprek aan

Locatie Zwolle

Tjaskerstraat 27
8043 HJ Zwolle
T 038 454 95 96
play@iglow.nl